Antena Meniu Search
x

Video Români din Italia s-au filmat în timp ce spălă mandarinele cu „şampon de vase”: „Ia uitați ce cumpărăm din piață”

Mai mulţi români din Italia s-au filmat în timp ce spală mandarinele cu detergent de vase. Oamenii spun că după acest proces, fructele ajung în pieţe sau supermarketuri.

de Monica Palade

la 07.02.2021, 17:36

Români din Italia s-au filmat în timp ce spălă mandarinele cu „şampon de vase”: „Ia uitați ce cumpărăm din piață” - captura video Facebook
  • Mai mulţi români din Italia, filmaţi în timp ce spală mandarinele cu detergent de vase
  • Aceştia spun că, ulterior, fructele ajung în pieţe

Totodată, aceştia spun că pentru activitatea lor sunt plătiţi cu 7 euro pe oră, în timp ce kilogramul de mandarine este vândut doar cu câţiva cenţi.

Imaginile au fost postate pe pagina de ştiridiaspora pe pagina sa de Facebook.

7 euro pe oră ca să spele mandarinele

„Ia uitați frații mei ce cumpărăm noi din piață. Astea sunt mandarinele și acum uitați cum le spălăm cu șampon de vase, și după le cumpărăm din piață. Ia uitați aici. Și ne mai dă și 7 euro la oră că îi spălăm mandarinele.

Durează o oră să spălăm 10 kilograme de mandarine. Și ei le vând cu 40 de cenți la market. Așa varză sunt italienii. Nouă ne dă 7 euro la oră să spălăm mandarinele și ei le vând cu 40, 50 de cenți“, se aude pe filmare cum spune unul dintre muncitorii români.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Români din Italia s-au filmat în timp ce spălă mandarinele cu „şampon de vase”: „Ia uitați ce cumpărăm din piață”