Antena Meniu Search
x

Rusia solicită o reuniune urgentă a Consiliului de Securitate ONU cu privire la atacurile americane din Irak şi Siria

Rusia a solicitat o reuniune urgentă a Consiliului de Securitate al ONU cu privire la atacurile americane din Irak şi Siria, potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului rus de Externe Maria Zaharova, a informat sâmbătă agenţia de ştiri de stat rusă TASS, citată de CNN, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 04.02.2024, 06:39

Rusia solicită o reuniune urgentă a Consiliului de Securitate ONU cu privire la atacurile americane din Irak şi Siria
- Profimedia

Zaharova a afirmat că atacurile aeriene americane „demonstrează încă o dată lumii natura agresivă a politicii SUA în Orientul Mijlociu şi desconsiderarea completă de către Washington a dreptului internaţional”.

O reuniune a Consiliului de Securitate al ONU în legătură cu atacurile americane este programată pentru 5 februarie, a informat TASS.

ONU nu a publicat încă detalii care să confirme sesiunea de urgenţă, precizează CNN. Într-o declaraţie anterioară, Moscova a criticat SUA pentru că „amplifică conflictul” şi a provocat„distrugere şi haos” în Orientul Mijlociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Rusia solicită o reuniune urgentă a Consiliului de Securitate ONU cu privire la atacurile americane din Irak şi Siria