Antena Meniu Search
x

Ruşii, uimiţi că președintele Emiratelor Arabe Unite a venit la o întâlnire cu Putin în adidași și șosete Nike

Şeicul Mohammed bin Zayed al-Nahyan, preşedintele Emiratelor Arabe Unite, s-a întâlnit astăzi, 11 octombrie, cu Vladimir Putin. Dincolo de discuţiile despre situaţia din Ucraina, criza energetică şi problemele legate de transporturile de alimente perturbate tot ca urmare a războiului, jurnaliştii ruşi au remarcat şi un detaliu...monden.

de Redactia Observator

la 14.10.2022, 08:36

Ruşii, uimiţi că președintele Emiratelor Arabe Unite a venit la o întâlnire cu Putin în adidași și șosete Nike
- RIA Novosti

Şeicul Mohammed bin Zayed al-Nahyan a venit la întâlnirea cu Vladimir Putin purtând şosete Nike şi adidaşi, o ţinută care nu respectă "la linie" protocolul unor întâlniri oficiale între şefi de state.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Preşedintele Emiratelor Arabe Unite, şeicul Mohammed bin Zayed Al-Nahyan, a avut o întrevedere cu omologul său rus Vladimir Putin marţi, la Moscova, la câteva zile după decizia controversată a OPEC+ de a-şi reduce producţia de petrol, transmite AFP, citat de Agerpres.

Cei doi lideri au discutat 'subiecte regionale şi internaţionale de interes comun', a indicat luni agenţia oficială a Emiratelor, WAM, anunţând vizita şeicului Mohammed, una din rarele ale unui şef de stat la Moscova după declanşarea invaziei ruse în Ucraina în februarie.

Deplasarea şeicului Mohammed are loc după decizia controversată a OPEC+ de a-şi scădea producţia de petrol. Această alianţă - care grupează cele 13 state membre ale Organizaţiei Ţărilor Exportatoare de Petrol (OPEC), printre care EAU, şi cei zece aliaţi ai lor conduşi de Moscova - este acuzată de SUA că face jocurile Kremlinului, care are interesul de a susţine preţul petrolului pentru a-şi finanţa războiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Ruşii, uimiţi că președintele Emiratelor Arabe Unite a venit la o întâlnire cu Putin în adidași și șosete Nike