Antena Meniu Search
x

Șofer român de TIR atacat de colegi români care-i furau motorina din rezervor, în parcare, în Franța

Un șofer român de TIR a fost atacat de colegi români care-i furau motorina din rezervor, în parcare, în Franța. Alți colegi l-au sfătuit să-și cumpere pistol.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 27.09.2020, 14:31

  • Jaful a avut loc la ora 3 noaptea.
  • Șoferul român -a surprins pe hoți, care au fugit după ce l-au atacat.

Într-o parcae de camioane din nord-vestul Franței, Pavel, un șofer român de TIR, a fost atacat de colegi români, în toiul nopții. Aceștia încercau s-i fure motorina din rezervor și el i-a surprins.

"Azi noapte la 03 .50 am avut musafiri un Volvo Roșu de AG cu semiremorcă Albastră cu inițiale TP pe prelată și erau 2 au reușit în cîteva minute am deschis ușa și au dat cu furtunul ce l-au scos din rezervor înspre mine să mă stropească și au plecat pe N24 și au întors spre Rennes înapoi!! — la Aire de Paimpont-Brocéliande.", a scris Pavel pe un grup al șoferilor români, pe Facebook.

Mai mulți colegi au reacționat în comentarii și unii dintre ei l-au sfătuit să-și cumpere pistol cu airsoft, ca să punăhoții pe fugă.

Pavel a mai povestit că a chemat poliția frnceză și a raportat jaful, urmînd ca firma pentru care lucreaă să fie notificată de polițiști, pentru ca el ă nu plătească din buzunar combustibilul sustras de hoți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Șofer român de TIR atacat de colegi români care-i furau motorina din rezervor, în parcare, în Franța