Antena Meniu Search
x

Şofer român prins în portul Caen cu 6 copii în dubă, cel mai mic de 4 ani. Se pregătea să treacă în Anglia

Un şofer român a fost prins în portul Caen cu 6 copii în dubă, cel mai mic de 4 ani. Se pregătea să treacă în Anglia, a fost arestat şi judecat.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.02.2020, 12:19

Şofer român arestat
Şofer român prins în portul Caen cu 6 copii în dubă, cel mai mic de 4 ani. Se pregătea să treacă în Anglia - Twitter

Un şofer român a fost prins în portul Caen cu 6 copii în dubă, cel mai mic de 4 ani. Se pregătea să treacă în Anglia, a fost arestat şi judecat.

Un român din patruzeci de ani, șofer de 23 de ani, neagă orice implicare în traficul de perosnea şi spune că nu ştie ce era în autoutilitara lui, în timp ce încerca să traverseze Canalul Mânecii, în Ouistreham, în Caen, cu 12 afgani la bord.

În Ouistreham, înainte de îmbarcarea pe ferry, pe 22 decembrie, un control a găsit 12 afgani, dintre care 6 minori între 4 și 9 ani, ascunși în spatele mobilierului din dubă.

Şoferul român, care locuieşte la Londra, e căsătorit, iar soția sa și cei doi fii locuiesc la București. El neagă faptul că ar fi avut informații privind mărfurile încărcate în camionul său la Dunkirk, Amsterdam și Ouistreham.

Judecătorul nu l-a crezut, însă şi George Simion va rămâne pentru 10 luni de închisoare, scrie lamanchelibre.fr.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Şofer român prins în portul Caen cu 6 copii în dubă, cel mai mic de 4 ani. Se pregătea să treacă în Anglia