Antena Meniu Search
x

Un şofer român prins în Scoţia cu alcoolemie de trei ori peste limita legală le-a spus poliţiştilor că a mâncat un borcan de castraveţi muraţi

Un şofer român prins în Scoţia cu alcoolemie de trei ori peste limita legală le-a spus poliţiştilor că a mâncat un borcan de castraveţi muraţi.

Un şofer român prins în Scoţia cu alcoolemie de trei ori peste limita legală le-a spus poliţiştilor că a băut o bere şi a mâncat un borcan de castraveţi muraţi

Un şofer român prins în Scoţia cu alcoolemie de trei ori peste limita legală le-a spus poliţiştilor că a mâncat un borcan de castraveţi muraţi. Bărbatul a fost audiat de un tribunal din Dunfermline, unde a recunoscut valoarea alcoolemiei, dar a oferit o explicaţie năucitoare pentru asta.

Marcel Furtună, 56 de ani, lucrează ca şofer de camion pentru fabrica de procesare a peştelui din Rosyth de un an, de când a ajuns în Marea Britanie, a fost suprins la volan cu o alcoolemie de 59 micrograme de alcool în 100 de mililitri de aer expirat, iar limita maximă admisă e de 22.

Marcel a recunoscut că băuse în acea zi, înainte să se urce la volan, o bere Peroni de 2 lire. Uimit, judecătorul a remarcat: "Nu cred că doar asta a cauzat valoarea alcoolemiei." A fost momentul în care avocatul românului a uimit pe toată lumea cu explicaţia dată: "A şi mâncat un borcan întreg de castraveţi muraţi." Dialogul cu judecătorul a căpătat atunci accente umoristice, deoarece acesta a întrebat: "În oţet de vin?"

La finalul şedinţei de jduecată, Furtună a fost amendat cu 500 de lire şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru un an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Un şofer român prins în Scoţia cu alcoolemie de trei ori peste limita legală le-a spus poliţiştilor că a mâncat un borcan de castraveţi muraţi