Antena Meniu Search
x

Şofer român de TIR atacat cu cuţitul de un scuterist care i-a blocat camionul, lângă Paris

Un şofer român de TIR a fost atacat cu cuţitul de un scuterist care i-a blocat camionul, lângă Paris. Atacatorul i-a spart parbrizul, i-a rupt oglinda şi un ştergător şi ia tăiat un cauciuc, furios şi extrem de violent.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.10.2019, 14:41

Un şofer român de TIR a fost atacat cu cuţitul de un scuterist care i-a blocat camionul, lângă Paris. Atacatorul i-a spart parbrizul, i-a rupt oglinda şi un ştergător şi ia tăiat un cauciuc, furios şi extrem de violent.

Întâmplarea şi fotografiile de la incident au fost publicate în urmă cu o săptămână pa pagina de Facebook Ilie Matei "Omul Şoselelor".

"O meserie care in teorie pt multi din afara se rezumă la a te ține de volan devina una cu grad ridicat de risc la nivel individual cu fiecare zi petrecuta pe șoselele astea turbate.

Nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul colegului nostru Sergiu in această seara cand după ce a evitat manevra kamikaze a unui scuterist, acesta a ripostat cu un cutit incercand sa il taie, apoi spargandu-i parbrizul, oglinda si taindu-i un cauciuc. Intamplarea a avut loc langa aeroportul din Paris, orasul ala al luminilor si al iubirii.

Pe acelaşi subiect

De fapt, atacurile astea asupra autotrenurilor romanesti si asupra soferilor devin tot mai frecvente, dar inexistente pt autoritatile din vest pt care noi suntem doar niste surse de venit din plata amenzilor enorme date soferilor si transportatorilor autohtoni. Politia nici macar nu se deplaseaza la locul incidentului in astfel de cazuri, dar sunt f.activi in a controla si a prezenta soferii romani ca pe niște infractori veniti sa strice bunul mers in minunatul transport Pan European.", a scris Ilie Matei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În imagini se vede inclusiv atacatorul, un tânăr furios şi care nu a stat pe gânduri să distrugă camionul şoferului român.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Şofer român de TIR atacat cu cuţitul de un scuterist care i-a blocat camionul, lângă Paris