Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şofer român de TIR la furat de motorină din rezervoare, în parcare, în Anglia, fotografiat de colegi

Un şofer român de TIR a fost prins la furat de motorină din rezervoare, în parcare, în Anglia, şi fotografiat de colegii de la care sustrăgea motorină.

de Cosmin Stăniloiu

la 19.12.2019 , 10:46

Un şofer român de TIR a fost prins la furat de motorină din rezervoare, în parcare, în Anglia, şi fotografiat de colegii de la care sustrăgea motorină.

Un şofer croat de camion a postat pe grupul camionagiilor de pe continent mai multe fotografii cu un cap tractor înmatriculat în Argeş şi un mesaj în care îl acuză pe conducătorul acestuia că i-a furat motorina din rezervor, într-o parcare din Anglia. 

Mesajul a devenit viral: "AG 20 AYL Scania. A 421 Bedford UK. Colegul român a fost ocupat azi-noapte. A furat de la mine şi de la camionul spaniol parcat alături. Dacă îl cunoaşte cineva, să îi spună că a mai rămas 8% combustibil în rezervor, îl aştept să vin dacă îl vrea.

Articolul continuă după reclamă

Am chemat poliţia, prima oară mi-au spus că trimit pe cineva, am aşteptat 3 ore, am sunat iar şi m-au întrebat acă suspectul e acolo. Desigur, el nu a aşteptat trei ore... Poliţiştii mi-au cerut numărul de telefon şi au spus că o să mă contacteze ei. Asta e tot ce au făcut."

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Şofer român de TIR la furat de motorină din rezervoare, în parcare, în Anglia, fotografiat de colegi