Antena Meniu Search
x

Tânăr român strivit sub roata mare a unui tractor, într-un șanț de pe câmp, în Germania

Un tânăr român a fost strivit sub roata mare a unui tractor, într-un șanț de pe câmp, în Germania. A vrut să întoarcă tractorul și s-a răsturnat cu el.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.09.2020, 10:36

  • Românul lucrează în Germania în agricultură.
  • Colegii lui au sărit primii să-l ajute.

Un muncitor agricol român în vârstă de 30 de ani a fost prins sub un tractor răsturnat, luni seara, în Mittelkirchen, și a fost grav rănit.

Muncitorul român a vrut să efectueze o manevră de întoarcere lângă un șanț. Tractorul și șoferul au căzut lateral în șanț, din motive care nu au fost încă clarificate. Românul a fost prins pe burtă de pneul din spate. Colegii săi s-au repezit imediat să îl ajute și au sunat după ajutoare.

Au venit să acorde primul ajutor paramedicii de urgență de la serviciul de salvare de la Crucea Roșie germană, un medic de urgență de la Elba Klinikum Buxtehude și pompierii din Mittelkirchen, Steinkirchen, Guderhandviertel și Grünendeich, scrie kreiszeitung-wochenblatt.de.

Pompierii au reușit să stabilizeze și să ridice tractorul cu cabluri și curele. Împreună cu medicul de urgență și serviciul de salvare, au reușit să-l elibereze pe român și să-l scoată ușor din șanț, pe o targă. După primul ajutor medical din ambulanță, muncitorul grav rănit a fost transportat la spitalul Hamburg Bundeswehr în elicopterul de salvare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Tânăr român strivit sub roata mare a unui tractor, într-un șanț de pe câmp, în Germania