Antena Meniu Search
x

Un tânăr român a ucis cu BMW-ul o bătrână, în Germania. Femeia a fost spulberată pe trotuar

Un tânăr român a ucis cu BMW-ul o bătrână, în Germania. Femeia a fost spulberată pe trotuar, când se pregătea să traverseze, însoţită de fiica şi nepoata ei.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.09.2019, 18:27

Şofer român cu BMW, accident în Germania
Un tânăr român a ucis cu BMW-ul o bătrână, în Germania. Femeia a fost spulberată pe trotuar - der-farang.com

Un tânăr român a ucis cu BMW-ul o bătrână, în Germania. Femeia a fost spulberată pe trotuar, când se pregătea să traverseze, însoţită de fiica şi nepoata ei.

În urma unui accident din Weyerbusch, o femeie de 81 de ani a murit în noaptea de vineri până sâmbătă. Ea a fost lovită de o mașină care era condusă de un tânăr român, 24 de ani, pe care poliţia îl căuta, pentru că fusese alertată că circulă cu viteză excesivă, scrie der-farang.com/de.

Bătrâna a vrut să traverseze şi a fost lovită de şoferul român, care a pierdut apoi controlul volanului şi s-a oprit cu bolidul într-un zid, în clădirea pompierilor din oraş. Românul şi un pasager din dreapta au coborât din BMW cu răni minore.

Femeia lovită a fost dusă la spital, unde a murit după scurtă vreme, rănile ei fiind extrem de grave.

Maşa condusă de român, înmatriculată în Ungaria, fusese reclamată de mai mulţi trecători care observaseră că circulă prin oraş cu viteză excesivă şi face depăşiri periculoase.

Procurorul din Koblenz a dispus un raport şi împotriva şoferului român se va deschide un proces penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un tânăr român a ucis cu BMW-ul o bătrână, în Germania. Femeia a fost spulberată pe trotuar