Antena Meniu Search
x

Ea este tânăra ucisă şi îngropată de iubitul român, în Spania

O tânără în vârstă de 26 de ani, de origine moldoveană, a fost ucisă cu sânge rece şi apoi îngropată la marginea unei localităţi din Spania, chiar de iubitul ei, un tânăr român de 22 de ani.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 08.04.2019, 11:34

O tânără în vârstă de 26 de ani, de origine moldoveană, a fost ucisă cu sânge rece şi apoi îngropată la marginea unei localităţi din Spania, chiar de iubitul ei, un tânăr român de 22 de ani.

Nela S. a fost dată dispărută, pe 15 februarie, chiar de iubitul ei român.

Cei doi locuiau în Vinaros, o localitate din Castellon (Spania), iar înainte ca tânăra să dispară, ea şi iubitul ei ar fi fost văzuţi în timp ce se certau în faţa unui club de noapte.

Potrivit unor surse, tânăra a fost lovită de mai multe ori de iubitul ei, după care nu a mai fost văzută întorcându-se acasă.

Pe acelaşi subiect

La 50 de zile de la dispariţie, tânăra moldoveancă a fost găsită moartă, îngropată pe un câmp de la marginea oraşului Ulldecona (Tarragona), notează elespanol.com.

Moldoveanca a fost ucisă şi îngropată de iubitul român într-o localitate din Spania

Iubitul moldovencei şi alţi doi români, arestaţi pentru crimă

O anchetă de proporţii a fost declanşată după ce poliţiştii spanioli au stabilit că dispariţia moldovencei este una extrem de ciudată.

Anchetatorii au verificat mai multe ipoteze şi l-au chemat la audieri pe iubitul fetei. Acesta şi-ar fi schimbat declaraţiile de mai multe ori, iar în urmă cu câteva zile a recunoscut că a omorât-o pe fată.

Mai mult, românul de 22 ani a povestit că după ce a omorât-o pe iubita sa, împreună cu doi prieteni, a îngropat-o pe un câmp de la marginea oraşului Ulldecona.

Românul le-a indicat anchetatorilor locul în care a îngropat-o pe moldoveancă, el fiind acuzat de crimă şi arestat.

Alături de acesta, alţi doi cetăţeni români au fost puşi sub acuzare şi arestaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Ea este tânăra ucisă şi îngropată de iubitul român, în Spania