Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie românească pe o autostradă din Franţa

Trei TIR-uri şi un autocar plin de copii s-au lovit şi au luat foc pe o autostradă de lângă Paris. Doi dintre şoferi erau români. Unul a murit în impact

de Redactia Observator

la 15.02.2015 , 19:55

Trei TIR-uri şi un autocar plin de copii s-au lovit şi au luat foc pe o autostradă de lângă Paris. Doi dintre şoferi erau români. Unul a murit în impact

Sunt mărturiile cutremurătoare ale unui şofer prins într-un carambol devastator. Iulian a ieşit viu din mijlocul flăcărilor, după ce patru mastodonţi s-au izbit.

El era la volanul primului TIR. Transporta 40 de tone de alcool. Mergea spre Paris şi, pe un viaduct de pe autostradă, a luat foc în mers. A reuşit să oprească la timp, cu avarii, pe marginea şoselei. În zonă nu exista bandă de urgenţă.

Vezi și

Dar, după câteva minute, din spate, un alt TIR l-a lovit în plin, fără să frâneze. A urmat dezastrul. Zeci de tone de alcool s-au aprins.

Un al treilea TIR a intrat în carambol. Iar în spatele lui, un autocar plin cu copii, care mergeau spre Disneyland. Iulian a văzut totul.

Doar câţiva centimetri l-au despărţit de moarte. Dar şoferul celui de-al doilea TIR n-a avut nicio şansă. A ars în câteva clipe, iar identitatea lui e încă un mister. În cel de-al treilea autocamion, se aflau tot români. Şoferul, un tânăr începător, a supravieţuit. Însă în impact a murit camaradul lui: Vasile Lup, un tânăr din Bistriţa Năsăud.

Din fericire, toţi copiii aflaţi în autocar au fost salvaţi la timp.

Iulian se află acum în Franţa, la spital. Este rănit şi încă în stare de şoc după accidentul devastator.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Tragedie românească pe o autostradă din Franţa