Antena Meniu Search
x

Trei hoți români deghizați în polițiști au terorizat o provincie din Spania, cu jafuri armate. Imagini spectaculoase de la prinderea lor (VIDEO)

Trei hoți români, care au comis jafuri în serie îmbrăcați în polițiști, au fost prinși de poliția din Toledo. Sunt responsabili pentru tâlhării, trafic de droguri și alte infracțiuni.

Vezi și

Trei hoți români, care au comis jafuri în serie îmbrăcați în polițiști, au fost prinși de poliția din Toledo. Sunt responsabili pentru tâlhării, trafic de droguri și alte infracțiuni.

Cei trei falși polițiști români, cu vârstele de 24, 25 și 41 de ani, sunt autorii a numeroase jafuri, în mai multe orașe din Toledo. Erau înarmați și foarte periculoși, spun polițiștii spanioli. Românii aveau un mod de operare violent.

Ei se deghizau în polițiști și dădeau buzna peste victime, amenințându-le cu armele. Persoanele erau sechestrate, bătute, chiar torturate. Îngrozite, victimele cedau și ofereau tot ce le cereau atacatorii.

Potrivit presei spaniole, românii au sechestrat inclusiv o bătrână de 85 de ani, bolnavă în fază terminală, pe care au legat-o și au lovit-o în repetate rânduri.

Pe acelaşi subiect

Banda de hoți, din care mai făceau parte și 2 spanioli, era urmărită de mai multă vreme de poliție. Dar, de fiecare dată, spărgătorii au reușit să fugă.

Polițiștii au reușit însă să prindă informații despre răufăcători și au aflat că banda pregătea o mare lovitură, în urma căreia spera să fure 100 de mii de euro. Într-o amplă operațiune, trupele speciale din Guardia Civil i-a capturat pe cei 3 români și pe acoliții lor spanioli.

Anchetatorii au confiscat uniforme și legitimații de polițiști, o armă shotgun, o carabină, o armă de foc artizanală, două pistoale cu muniție de război și alte trei pistoale false, folosite la jafuri. Au mai fost recuperate bijuterii și bani.

De asemenea, hoții aveau asupra lor marijuana și cocaină și foloseau 4 mașini furate din Germania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Trei hoți români deghizați în polițiști au terorizat o provincie din Spania, cu jafuri armate. Imagini spectaculoase de la prinderea lor (VIDEO)