Antena Meniu Search
x

Trupul unei tinere de 20 de ani, dată dispărută în urmă cu mai bine de o lună, găsit în zona unui parc din Londra. Neculai Paizan, un bărbat de 63 de ani, acuzat de crimă

Trupul tinerei de 20 de ani, dată dispărută în urmă cu mai bine de o lună, a fost găsit în apropiere de Cricklewook, în Neasden Recreation Park (nordvestul Londrei).

de Monica Palade

la 16.06.2021, 14:46

Trupul unei tinere de 20 de ani, dată dispărută în urmă cu mai bine de o lună, găsit în zona unui parc din Londra. Neculai Paizan, un bărbat de 63 de ani, acuzat de crimă - Facebook/CCCV

Poliţia metropolitană crede că rămăşiţiile ar putea să aparţină unguroaicei Agnes Akom, care a fost văzută ultima dată în acea zonă, pe 9 mai. Dispariţia sa a fost semnalată două zile mai târziu.

Familia tinerei a fost informată. „Descoperirea rămăşiţelor umane de către colegii mei care cercetează zona este atât șocantă, cât și profund tulburătoare pentru toți cei interesați, în special pentru familia lui Agnes care continuă să fie susținută de ofițeri specialiști. Mă aștept ca echipa mea și colegii de la medicină legală să rămână la Neasden Recreation Park pentru câteva zile, în timp ce securizează zona și își finalizează examinările la fața locului. Aș dori să mulțumesc comunității locale pentru răbdare", a declarat detectivul-şef Neil John.

S-a mutat în Marea Britanie în urmă cu trei ani

Agnes Akom, cunoscută sub numele de Dora, s-a mutat în Marea Britanie în urmă cu trei ani. Imaginile unei camere de supraveghere din ziua în care a dispărut au surprins-o pe Agnes purtând o haină albă din blană artificială, blugi rupți albastru deschis și tenişi de roz deschis.

Un bărbat de 63 de ani, Neculai Paizan a fost arestat de marți, 18 mai, în legătură cu dispariția ei. Acum, acesta a fost acuzat de crimă și rămâne în arest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Trupul unei tinere de 20 de ani, dată dispărută în urmă cu mai bine de o lună, găsit în zona unui parc din Londra. Neculai Paizan, un bărbat de 63 de ani, acuzat de crimă