Antena Meniu Search
x

Un român din Italia e cercetat de poliţie pentru că e proprietarul a peste 800 de maşini. Are un prieten mai "sărac", tot român: doar 234 de vehicule

Un român din Italia e cercetat de poliţie pentru că e proprietarul a peste 800 de maşini. Are un prieten mai "sărac", tot român: doar 234 de vehicule.

Un român din Italia e cercetat de poliţie pentru că e proprietarul a peste 800 de maşini
Un român din Italia e cercetat de poliţie pentru că e proprietarul a peste 800 de maşini. Are un prieten mai "sărac", tot român: doar 234 de vehicule

Un român din Italia e cercetat de poliţie pentru că e proprietarul a peste 800 de maşini. Are un prieten mai "sărac", tot român: doar 234 de vehicule. Anchetatorii din peninsulă cercetează de asemenea un al treilea româ care are în proprietate opt autoturisme, două rulote şi o motocicletă, fără să aibă însă şi permis de conducere.

Cei trei români sunt proprietarii a 1.045 de mijloace de transport şi poliţiştii din Casorezzo Ossona au fost şocaţi să descopere că cei trei nu au venituri care să justifice proprietăţile. D.R., 37 de ani, nici măcar nu are permis de conducere, dar e proprietarul a opt autoturisme.

El a recunoscut în faţa anchetatorilor că, de fapt, a acceptat să devină proprietarul acestora în schimbul a 300 de euro pentru fiecare. O situaţie similară cu a altui român, M.M, 34 de ani, rezident în Monza, care figurează ca proprietar a 234 de mijloace de transport.

Poliţia italiană nu a făcut publice datele celui mai "bogat" dintre cei trei români proprietari de autovehicule, acesta având pe numele său nu mai puţin de 800. Se pare că el face parte dintr-o reţa de infractori români care foloseau maşinile, majoritatea înmatriculate temporar, pentru jafuri şi alte infracţiuni, inclusiv transport de droguri.

Chiar dacă nu au fost oferite informaţii despre nume şi data naşterii, poliţiştii au confirmat că e vorba despre un român care, teoretic, e milionar în euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un român din Italia e cercetat de poliţie pentru că e proprietarul a peste 800 de maşini. Are un prieten mai "sărac", tot român: doar 234 de vehicule