Antena Meniu Search
x

Un șofer român i-a băgat în înălbitor pe bărbații pe care-i ducea ilegal în Anglia, sub acoperișul remorcii

Un șofer român i-a băgat în înălbitor pe bărbații pe care-i ducea ilegal în Anglia, sub acoperișul remorcii. El a fost prins și condamnat să stea mai mulți ani în închisoare, în mai puțin de două luni.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.04.2020, 09:30

  • Șoferul român are 42 de ani.
  • Migranții au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost descoperiți.

Un șofer român contrabandist a fost condamnat după ce a băgat în înălbitor trei albanezi cărora le-a promis că îi duce din Franța în Anglia. Metoda ar fi trebuit să îi facă nedetectabili pe cei trei migranți ilegali.

Costel Nicuță, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat pe 27 februarie de către ofițerii de Frontieră la intrarea în tunelul de sub Canalul Mânecii, lângă Calais. Avea deasupra remorcii dubei pe care o conducea un compartiment special unde au fost descoperiți trei albanezi. Îmbrăcămintea lor era plină de înălbitor, substanța era prezentă și pe tricoul lui Nicuță.

Șoferul român a fost acuzată de favorizarea imigrării ilegale în Marea Britanie și a fost arestat. El s-a pledat vinovat la o audiere la Canterbury Crown Court din Kent, prin intermediul unei transmisii video, pe 16 aprilie. Marți a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare.

Înainte de a fi predați Poliției franceze, cei trei bărbați au avut nevoie de tratament medical, iar cazul a fost trimis echipei de investigare criminală și financiară (CFI) a Asigurării Imigrației, scrie Daily Mail.

Citește și Bărbat în chiloți împușcat mortal de polițiști, în București Live, pe Facebook, cu 200 de km/h: "Eu merg cu 200, voi stați în casă și vă uitați la mine"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Un șofer român i-a băgat în înălbitor pe bărbații pe care-i ducea ilegal în Anglia, sub acoperișul remorcii