Antena Meniu Search
x

Un sportiv italian şi-a ucis părinţii pentru că a fost rugat să scoată câinele familiei la plimbare

Benno Neumair, un sportiv italian de 30 de ani, din Bolzano, riscă ani grei de închisoare sau chiar închisoare pe viaţă, după ce şi-a ucis părinţii pentru că a fost rugat să scoată câinele familiei la plimbare.

de Redactia Observator

la 22.03.2021, 21:35

Sportivul italian care şi-a ucis părinţii riscă ani grei de închisoare sau chiar condamnarea la închisoare pe viaţă
Sportivul italian care şi-a ucis părinţii are 30 de ani - Youtube via Stol
  • Sportivul italian care şi-a ucis părinţii are 30 de ani.
  • Sportivul italian care şi-a ucis părinţii riscă ani grei de închisoare sau chiar închisoare pe viaţă.

Tragedia s-a petrecut la începutul anului, însă abia acum sportivul italian şi-a recunoscut faptele. Benno Neumair se află acasă, împreună cu tatăl său, când acesta l-a rugat să se ridice din pat şi să scoată câinele familiei la plimbare. Benno a refuzat, iar între cei doi a izbucnit un conflict, tatăl acuzându-l că nu ajută cu nimic la treburile casei.

Conform Daily Mail, ulterior, Benno s-ar fi retras în camera sa, pentru a avea linişte, şi ar fi continuat să se joace pe calculator şi să doarmă. Tatăl său nu s-a lăsat şi a intrat peste el pentru a-l certa în continuare, moment în care sportivul, cunoscut drept un bodybuilder de succes, şi-a pierdut cumpătul, a pus mâna pe o sfoară şi a sărit la tatăl său, punându-l la podea.

Sportivul italian a fost arestat la sfârşitul lunii ianuarie

Benno şi-a ucis tatăl prin strangulare, iar apoi a ucis-o şi pe mama lui, tot prin strangulare, după ce aceasta a venit mai devreme acasă, de la serviciu, şi a văzut grozăvia. Ulterior, Benno a aruncat trupurile neînsufleţite ale părinţilor săi în apele râului Adige.

Trupul neînsufleţit al mamei lui Benno, Laura Perselli, a ieşit la suprafaţa apei la sfârşitul lunii ianuarie. Trupul neînsufleţit al lui Peter Neumair, tatăl lui Benno, nu a fost găsit până acum. Au fost găsit urme de sânge pe un pod din apropierea casei lui Benno, urme care aparţineau tatălui acestuia. Benno a fost arestat pe 29 ianuarie, fiind acuzat de uciderea părinţilor săi, ambii profesori, dar şi pentru profanare de cadavre, iar la aproape două luni de la arestarea sa şi-a recunoscut faptele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un sportiv italian şi-a ucis părinţii pentru că a fost rugat să scoată câinele familiei la plimbare