Antena Meniu Search
x

Un tânăr bucătar a murit după ce a căzut într-o oală uriaşă cu ciorbă de pui, în Irak

Un bucătar din Irak a murit în timp ce pregătea meniul pentru o nuntă, după ce a alunecat şi a căzut într-un ceaun uriaș de ciorbă de pui fierbinte. Se spune că acesta era plătit cu aproximativ 17 dolari pe zi pentru a duce sarcina la capăt. Tânărul de 25 de ani a suferit arsuri grave, pe 70% din suprafaţa corpului, și a murit la spital cinci zile mai târziu.

de Redactia Observator

la 01.07.2021, 09:44

Un tânăr bucătar a murit după ce a căzut într-o oală uriaşă cu ciorbă de pui, în Irak
Un tânăr bucătar a murit după ce a căzut într-o oală uriaşă cu ciorbă de pui, în Irak - Imagine ilustrativă via Shutterstock

Pregătirile pentru o nuntă au luat o întorsătură îngrozitoare după ce un bucătar a căzut într-o oală uriaşă cu supă de pui și a murit din cauza arsurilor severe. Potrivit unui raport al presei locale din Orientul Mijlociu, Issa Ismail, în vârstă de 25 de ani, a fost unul dintre bucătarii care pregătea meniul de nuntă la Hazel Hall, unul dintre cele mai mari localuri dedicate unor astfel de evenimente din districtul Zakho, Irak. 

În timp ce gătea, tânărul a alunecat și a căzut într-o oală gigantică cu supă de pui care era pregătită pentru ocazia specială. Nu este un lucru neobișnuit ca la nunțile din Orientul Mijlociu să fie pregătite oale mari de supă, mai ales pentru evenimentele care găzduiesc de obicei sute de oameni.

Tânărul a fost dus de urgenţă la spital, dar medicii nu l-au mai putut salva

Ismail a suferit arsuri de gradul III pe 70% din suprafaţa corpului și a cedat din cauza rănilor la cinci zile mai târziu, în spitalul local Dohuk, conform unui raport al presei locale. Membrii familiei sale au vorbit cu rețeaua de televiziune Rudaw, spunând că Ismail este tatăl a două fiice și a unui fiu în vârstă de 6 luni.

"Lucrează ca bucătar de opt ani, gătea mâncare la petreceri pentru nuntă, înmormântări și diverse ceremonii. În ultimii doi ani a lucrat în săli de petreceri pentru 25.000 de dinari (aproximativ 17 USD) pe zi", a declarat o rudă, potrivit Insider

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un tânăr bucătar a murit după ce a căzut într-o oală uriaşă cu ciorbă de pui, în Irak