Antena Meniu Search
x

Unul dintre cei mai tineri câştigători la Loto din Marea Britanie a murit subit la vârsta de 23 de ani

Unul dintre cei mai tineri câştigători la Loto din Marea Britanie, Callum Fitzpatrick care a câştigat 390.000 de lire în 2014, a murit la vârsta de 23 de ani, scrie Daily Mail.

de Redactia Observator

la 07.06.2021, 16:07

Unul dintre cei mai tineri câştigători la Loto din Marea Britanie a murit subit la vârsta de 23 de ani
Unul dintre cei mai tineri câştigători la Loto din Marea Britanie a murit subit la vârsta de 23 de ani - Facebook

Callum Fitzpatrick din Ballymartin a câștigat la loto pe când avea doar 16 ani. Adolescentul lucra la magazinul familiei și se pregătea pentru examene când a decis să își încerce norocul cu numerele 1, 22, 30, 40, 47 și 42. 

În ciuda premiului substanțial, tânărul a rămas cu picioarele pe pământ. Din banii câștigați, acesta visa să-și cumpere o mașină, iar spre mândria părinților, a absolvit facultatea de inginerie din cadrul Universității Ulster, scrie Daily Mail.

“Cel mai bun prieten/frate pe care l-aș fi putut avea. Nu vei ști niciodată cât de mult te-am iubit”, a transmis sora sa, pe Facebook. Callum era singurul băiat al familiei Fitzpatrick, având trei surori mai mici. 

Vestea tragică a morții sale i-a îndurerat atât pe prietenii cât și pe șefii săi  Toți l-au descris drept un prieten de nădejde, harnic, un membru valoros al echipei Harbour Inn, barul unde lucra de mai mulți ani. 

“Nu pot să cred că ai dispărut din viețile noastre. Callum era un prieten foarte bun, era o plăcere să lucrez alături de el la Harbour Inn. Tuturor ne va fi dor de el, odihnește-te în pace, prietene”, “A trebuit să ne luăm adio de la un prieten minunat, ai lăsat în urma ta amintiri pe care le vom prețui pentru totdeauna. Nu te vom uita niciodată”, sunt doar câteva din mesajele transmise de prietenii și de colegii săi. 

În octombrie 2014, adolescentul Callum avea grijă de verișorii săi când a primit vestea cea mare și anume, că a câștigat la Loto. În ciuda premiului, tânărul nu a renunțat la studii și a absolvit facultatea de inginerie din cadrul unei universități locale. 

Într-un interviu acordat pentru Daily Mirror, imediat după câștig, Callum a declarat: „Am fost șocat și mă simt extrem de norocos. Nu prea am mai reușit să adorm de atunci. Cred că îmi doresc să cumpăr o mașină în ianuarie, când voi împlini 17 ani. Vreau o mașină normală”.

Callum nu a fost primul adolescent din Irlanda de Nord care a câștigat la Loto. În 1998, Tracey Makin din Belfast a câștigat peste 1 milion de lire sterline, investind cea mai mare parte din bani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Unul dintre cei mai tineri câştigători la Loto din Marea Britanie a murit subit la vârsta de 23 de ani