Antena Meniu Search
x

VIDEO. Momentul de infarct în care un tânăr sare în fața metroului din Moscova. Conductorul a oprit trenul într-o secundă

Scene șocante filmate într-o stație de metrou din Moscova, în timp ce un călător a sărit pe șine. Conductorul trenului care tocmai a intrat în stație a reușit să oprească garnitura în ultima secundă. 

de Redactia Observator

la 18.10.2021, 16:07

Vezi și

Scenele șocante s-au petrecut duminică după-amiază într-o stație de metrou de suprafață din capitala Rusiei. Filmulețele postate pe rețelele de socializare de martori arată un tânăr de 28 de ani care sare brusc în fața trenului când acesta ajunge în stație. 

Conductorul frânează brusc iar trenul, care avea oricum o viteză redusă pentru că trecuse de jumătatea peronului, se oprește într-o secundă, evitând să-l lovească pe bărbat. Individul s-a ales cu mai multe vânătai și riscă o amendă de 1 milion de ruble, în jur de 12.000 de euro, pentru că a întrerupt funcționarea metroului. 

Nu se cunosc cauzele pentru care tânărul a comis acest gest, dar un cadru surprins de camera de bord a trenului sugerează că bărbatul a sărit în mod intenționat în fața garniturii care se apropia. Conductorul va fi recompensat pentru reflexele sale rapide. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » VIDEO. Momentul de infarct în care un tânăr sare în fața metroului din Moscova. Conductorul a oprit trenul într-o secundă