Antena Meniu Search
x

Video Zeci de morți și aproape 200 de răniți, după un atentat sinucigaș în Pakistan. Bomba a fost detonată în timpul unui miting, aproape de graniţa cu Afganistan

Cel puţin 44 de oameni au fost ucişi, iar aproape 200 sunt răniţi după un atentat sinucigaş la un miting politic din Pakistan. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 09:43

Vezi și

Masacrul a avut loc în nord-vestul ţării, aproape de graniţa cu Afganistanul. Bomba a fost detonată în timpul unui miting preelectoral al unui partid islamist conservator din coaliţia guvernamentală.

Liderul local al partidului se numără între victime.

Atacul terorist a fost condamnat atât de guvern cât şi de opoziţie, precum şi de talibanii aflaţi la putere în Afganistan. În ultimele luni, în zona frontierei s-au înmulţit atacurile comise atât de talibanii din Pakistan, care se opun actualului guvern, cât şi de adepţi ai Statului Islamic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Zeci de morți și aproape 200 de răniți, după un atentat sinucigaș în Pakistan. Bomba a fost detonată în timpul unui miting, aproape de graniţa cu Afganistan