Antena Meniu Search
x

Video A căzut în râpă, în căutarea cadrului perfect. Fata în vârstă de 25 de ani nu a avut răni care să-i pună viaţa în pericol

Din dorinţa de a face fotografia perfectă care să-i aducă o mulţime de like-uri în online, o tânără a fost la un pas de moarte. Făcea fotografii în zona barajului Tarnița din judeţul Cluj când a căzut într-o râpă, seara trecută.

de Oana Matache

la 24.08.2021, 14:11

Vezi și

Fata în varsta de 25 de ani s-ar fi urcat pe o stâncă pentru a obţine cadrul perfect, iar într-un moment de neatenţie a alunecat şi s-a prăbuşit câţiva metri în gol. Din cauza terenului extrem de accidentat salvatorii au ajuns cu greu la ea.

Norocul a fost că tânăra nu avea răni care să-i pună viaţa în pericol şi a fost dusă la spital doar cu suspiciuni de fracturi. Imaginile de la operaţiunea de salvare au fost trimise de un telespectator, la rubrica FII OBSERVATOR.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » A căzut în râpă, în căutarea cadrului perfect. Fata în vârstă de 25 de ani nu a avut răni care să-i pună viaţa în pericol