Antena Meniu Search
x

Video Accident grav provocat de un BMW pe autostradă: Şoferul unui tir a murit după ce a fost lovit de un bolid şi a pierdut controlul volanului, în Polonia

Accident grav pe o autostradă din Polonia. Un om a murit şi un altul a fost rănit, după ce un autoturism s-a izbit de un camion în apropiere de Varşovia.

de Mihaela Uretu

la 11.08.2021, 15:04

Vezi și
  • Imagini primite pe Fii Observator

Accidentul a avut loc sâmbătă, 7 august, pe autostrada S8, care leagă oraşul Wrocław de capitala Varşovia, chiar lângă Nadma. 

Un autoturism marca BMW a lovit cu viteză mai întâi o mașină de călători și apoi a lovit partea stângă a unui camion cu semiremorcă. Șoferul a pierdut controlul vehiculului uriaș - întorcându-se în lateral, a străpuns barierele și a căzut de pe drum. Din păcate, medicii ajunşi la locul accidentului nu au putut să facă altceva decât să constate decesul şoferului. 

Și şoferul autoturismului pe care BMW-ul îl lovise prima oară a fost rănit. Potrivit presei din Polonia, doi bărbați din BMW au fugit de la locul accidentului. Poliția i-a reținut a doua zi - amândoi erau beți.

Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a afla dacă și ei se aflau sub influența alcoolului în momentul accidentului. Momentul impactului, a fost postat pe Internet. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Fii Observator » Accident grav provocat de un BMW pe autostradă: Şoferul unui tir a murit după ce a fost lovit de un bolid şi a pierdut controlul volanului, în Polonia