Antena Meniu Search
x

Foto Biciclist, acroşat de un taximetrist în timp ce traversa trecerea pe culoarea roşie, în Timişoara. Maşina a intrat într-o clădire în urma impactului

Imagini cu puternic impact emoţional, surprinse la o trecere de pietoni din Timişoara, ne-au fost trimise pe contul Fii Observator.

de Redactia Observator

la 30.08.2023, 13:27

Vezi și

Un biciclist a fost lovit în plin de o maşină după ce a traversat deşi culoarea semaforului îi interzicea asta. În filmare se vede cum biciclistul intră cu viteză pe zebră, iar şoferul autoturismului virează brusc, în afara carosabilului, în speranţa că-l poate evita.

Bărbatul este însă luat pe capotă iar maşina se izbeşte de peretele unei clădiri. Din fericire, niciunul dintre cei doi bărbaţi implicaţi în accident nu au avut răni grave. Potrivit legislaţiei rutiere, biciliştii trebuie să coboare de pe bicicletă şi să aştepte ca toţi pietonii la trecere, pentru a traversa strada pe culoarea verde. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Fii Observator » Biciclist, acroşat de un taximetrist în timp ce traversa trecerea pe culoarea roşie, în Timişoara. Maşina a intrat într-o clădire în urma impactului