Antena Meniu Search
x

Video Camionul lui Moş Crăciun, în flăcări pe şoseaua Giurgiului. Şoferul a reuşit să decupleze la timp remorca, înainte ca focul să ajungă şi la cabină

Camionul lui Moş Crăciun a fost cuprins de flăcări în timp ce circula pe şoseaua Giurgiului din Capitală. Pe imaginile surprinse de trecători se vede cum partea din faţă a remorcii este înghiţită de foc, iar acesta se extinde cu repeziciune şi la prelată.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 08:45

Vezi și

Şoferul a reuşit să decupleze la timp capul tractor de remorca plină cu sticle de suc, inainte ca focul să ajungă şi la cabină. Preţ de câteva zeci de minute, atât circulaţia maşinilor, cât şi cea a mijloacelor de transport în comun a fost blocată.

În cele din urmă, focul a fost stins de pompierii ajunşi la faţa locului. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Camionul lui Moş Crăciun, în flăcări pe şoseaua Giurgiului. Şoferul a reuşit să decupleze la timp remorca, înainte ca focul să ajungă şi la cabină