Antena Meniu Search
x

Video Căruță surprinsă circulând printre mașini pe Centura Capitalei

O căruță a fost surprinsă circulând printre mașini pe centura Capitalei. Căruța a fost filmată de către șoferul unei alte mașini care se află în acel moment pe sensul opus de mers.

de Mihaela Uretu

la 04.06.2021, 19:23

Vezi și
  • Imagini trimise pe Fii Observator

Circulația căruțelor pe drumurile naționale este interzisă, dar asta nu-i împiedică pe unii oamenii să ignore această regulă. De multe ori aceștia nici nu au rute alternative, astfel că și în secolul XXI, o căruță e ceva obișnuit pe șoselele din România.

O căruţa a fost surprinsă circulând printre maşini în această după-amiază pe Centura Capitalei. Imaginile au fost surprinse în jurul orei 17:00 de către un alt şofer, care se afla pe sensul opus de mers. Din imaginile trimise pe Fii Observator se vede cum căruţa îşi vede liniştită de drum, în timp ce este depăşită de mai mulţi şoferi. 

Un incident asemănător a avut loc în luna mai, atunci când  un cal scăpat de sub control a luat-o la fugă printre maşini, spre surprinderea şoferilor care circulau pe DN67, în judeţul Vâlcea. Atunci, poliţia a deschis dosar penal pentru distrugere. 

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Fii Observator » Căruță surprinsă circulând printre mașini pe Centura Capitalei