Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Ce factură a primit la curent o femeie din Braşov. "Îmi vine să plâng mereu, chiar şi pe stradă"

Tot mai multe facturi umflate la gaze sau energie elctrică. De data asta, o femeie din judeţul Braşov a avut şocul vieţii, după ce a aflat că are de plătit aproape 42 de mii de lei la curent, pentru un apartament în care locuieşte singură câteva luni pe an.

de Mihaela Uretu

la 06.09.2021 , 15:34

  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Aproape 42 de mii de lei. E suma de infarct trecută pe factură la energie electrică primită de un o doamnă dinCodlea. Şi care ne-a fost trimisă pe Fii Observator.

Martor via Fii Observator: De când am primit aceste facturi, mi-a crescut tensiunea foarte mult, nu mai am somn și îmi vine să plâng mereu! Plâng și pe stradă! Am fost la sediul Electrica din Codlea și mi-a zis că nu are ce să facă, să plătesc și apoi mai vedem. Eu stau 6 luni în România și când stau în România, stau și la fata mea. Eu am 78 de ani și am un apartament cu două camere, 4 becuri led un frigider și o mașină de spălat. Stau singuă! Nu știu ce să mai fac! Cei de la curent au zis să o plătesc. De unde atâția bani? 

Erorile la facturile de curent sunt la ordinea zilei. În aceeaşi situaţie disperată sunt mulţi alţi români. La sfârşitul lunii august, în Alba, două familii au primit facturi de 11, respectiv 22 de mii de lei la energie electrică.

Articolul continuă după reclamă

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme sau cunoaşteţi persoane care au întâmpinat probleme în privinţa recalculării pensiilor?
Observator » Fii Observator » Ce factură a primit la curent o femeie din Braşov. "Îmi vine să plâng mereu, chiar şi pe stradă"