Antena Meniu Search
x

Christian Ciocan, scandal la secția de poliție după ce a încălcat mai multe reguli de circulație VIDEO

Christian Ciocan, fost purtător de cuvânt al Poliţiei Române, a făcut scandal într-o secție de Poliție pentru că a fost amendat și lăsat fără permis, după ce a încălcat mai multe reguli de circulație. Incidentul s-a petrecut weekendul trecut, iar imaginile au fost făcute publice de reprezentanții Sindicatului Europol, pe pagina de Facebook.

de Redactia Observator

la 07.07.2021, 17:58

Vezi și

Potrivit Sindicatului Europol, comisarul șef Christian Ciocan ar fi fost oprit de un echipaj de ordine publică pe motiv că ar fi pătruns cu mașina pe o stradă cu acces interzis. Polițistul ar fi refuzat să se legitimeze și le-a spus agenţilor „că ar trebui să îl recunoască de la tv, unde de altfel a invocat că se grăbește să ajungă la o emisiune”.

Polițist: ”Ați intrat de două ori pe interzis! Ce nu înțelegeți?”

Christian Ciocan: ”Domnule, ne-am întâlnit în intersecție. Pentru faptul că trebuia să deblocăm o intersecție...mașinile care veneau din spate le-ați văzut?”

Polițist: ”Si dvs când pătrundeați pe accesul interzis nu blocați mașinile care veneau?”

Christian Ciocan: ”Care e problema cu accesul interzis, e o singură contravenție! Sunt pe niște străzi pe care nu le cunosc. Mă duceam la TV, ce Dumnezeu?”

Polițist: ”Dacă știți că nu aveți mașina în regulă, că nu aveți ITP și asigurare la mașină, de ce v-ați urcat? Documentele nu le aveți la dvs!”

Christian Ciocan: ”Care e problema? E mașina tatălui meu! Ce atâta morală?”

Agenții de poliție l-au amendat cu 5.500 lei și l-au lăsat fără permis de conducere pentru următoarele 30 de zile.

Abaterile de la lege ale comisarului șef Christian Ciocan

1. Circulația în zona de acțiune a indicatorului „Acces interzis”;

2. Refuz de legitimare;

3. ITP expirat din 2018;

4. Lipsă RCA, nu s-a putut stabili când a avut autoturismul ultimul RCA valabil;

5. Nerespectarea indicațiilor polițistului rutier. Ciocan a ieșit din autoturism, i-a provocat pe agenți, a mutat autoturismul etc.

6. Lipsă plăcuță cu număr de înmatriculare pe spate;

7. Lipsă documente.

”Ceea ce este de-a dreptul halucinant însă, este solicitarea lui Ciocan către ofițerul de serviciu, de a-i pune la dispoziție un echipaj de poliție pentru a-l conduce la un post de televiziune pentru că, susține el, întârzia la o emisiune. Mai sunt și martori care susțin că Ciocan s-a deplasat de la secție la autoturism și l-a condus, în condițiile în care se eliberase dovadă fără drept de circulație pentru lipsă RCA”, potrivit reprezentanților Sindicatului Europol.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Christian Ciocan, scandal la secția de poliție după ce a încălcat mai multe reguli de circulație VIDEO