Antena Meniu Search
x

Video Copil la volan, filmat cum conduce pe străzile din Suceava: "Mi s-a făcut rău când am văzut. Mai era şi cu telefonul în mână"

Inconştienţă fără margini. De asta a a dat dovadă o femeie din Suceava. Aceasta şi-a lăsat băiatul de doar câţiva ani să conduca pe străzile din oraş.

de Mihaela Uretu

la 15.07.2021, 12:18

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Imaginile scandaloase au fost filmate la intrarea în oraşul Suceava dinspre Gura Humorului. Băieţelul de câţiva ani a fost filmat în trafic, la volan, în timp ce conducea maşina din braţele unei femei.

În imaginile trimise pe Fii Observator, se vede cum mama nu pare să realizeze la ce pericol îşi expune copilul sau pe oamenii care sunt pe stradă. Ba mai mult, potrivit martorilor care au surprins imaginile, femeia mai stătea şi pe telefon.

Martor via Fii Observator: Se întâmpla asta chiar când eram prinşi în trafic din cauza unui accident. Eu, din taxi. Alaltăieri când a avut loc accidentul în care a fost implicat un angajat al primăriei Scheia. Cred că a avut noroc să nu o vadă poliţia, toata lumea fiind agitată. De obicei nu filmez, însă am un copil de 4 ani jumătate şi mi s-a făcut rău când am văzut asta. Şi era şi cu telefonul în mână. Aş vrea doar să fie trasă de mânecuţă ca să nu mai facă. Poate pe viitor salvăm viaţa unui copil.

Incidentul vine după ce la finalul lunii mai, un alt copil a fost surprins la volan, într-un cartier din Bucureşti. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Copil la volan, filmat cum conduce pe străzile din Suceava: "Mi s-a făcut rău când am văzut. Mai era şi cu telefonul în mână"