Antena Meniu Search
x

Video Doi şoferi au fost surprinşi în timp ce depăşesc o coloană de maşini într-o curbă periculoasă, peste linia continuă. "Ăştia sunt inconştienţi"

Scene de teribilism surprinse din nou, pe şoselele din România. Un telespectator ne-a trimis pe Fii Observator o filmare cu momentul în care două maşini depăşesc în curbă periculoasă, încălcând linia continuă.

de Redactia Observator

la 05.08.2021, 14:03

Vezi și

În imagini se observă cum şoferii celor două autoturisme părăsesc coloana de maşini, unul în spatele celuilalt şi fac o depăşire periculoasă, într-o curbă în care vizibilitatea era extrem de redusă. Norocul a făcut ca din sens opus să nu vină nicio maşină, altfel s-ar fi putut produce o tragedie.

Scena a fost filmată chiar în ziua în care Poliţia a făcut public un raport privind decesele cauzate de accidente rutiere. 932 de oameni au murit în urma coliziunilor pe şosele, de la începutul acestui an. Cu peste o sută mai mulţi faţă de aceeaşi perioadă din 2020. Până şi preşedintele Klaus Iohannis s-a arătat îngrijorat, ieri, de situaţia alarmantă a accidentelor rutiere şi a spus că ar fi de acord cu o legislaţie rutieră mai aspră. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Doi şoferi au fost surprinşi în timp ce depăşesc o coloană de maşini într-o curbă periculoasă, peste linia continuă. "Ăştia sunt inconştienţi"