Antena Meniu Search
x

Video Faleza Cazinoului din Constanţa, spălată cu detergent care se scurge direct în mare. Turiştii sunt indignaţi

Imagini revoltătoare la malul mării. Un telespectator ne-a trimis pe Fii Observator un filmuleţ cu modul în care este spălată faleza Cazinolului din Constanţa. În filmare se vede cum angajaţii companiei de salubritate împrăştie apă cu detergent, care mai apoi se scurge în mare. 

de Mihaela Uretu

la 15.06.2021, 14:51

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Oamenii sunt indignaţi şi spun că acţiunea pune în pericol vieţuitoarele marine, dar şi pe oamenii care fac baie în mare. Mai ales că detergenţii conţin substanţe toxice care pot afecta pielea, ochii, dar şi organele interne.

Andreea - turistă: Aparent faleza trebuie spălată cu detergent care ulterior se scurge direct în mare, punând în pericol viețuitoarele mării dar și oamenii veniți la scăldat. Toți ceilalți trecători de pe faleza erau la fel de indignati ca și mine.

Incidentul vine după ce duminică, la malul mării a plouat torenţial, iar canalizările nu au mai făcut faţă cantităţii însemnate de apă. Potrivit imaginilor apărute pe reţelele de socializare apa menajeră a ajuns pe faleza Cazinoului şi apoi în mare. 

- material realizat cu informaţii primite pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Faleza Cazinoului din Constanţa, spălată cu detergent care se scurge direct în mare. Turiştii sunt indignaţi