Meniu
Search
x

Video Fată snopită în bătaie și umilită de către o adolescentă, la un centru de plasament din Pașcani: "Nu mai țipa când plângi!"

Imagini înfiorătoare au fost filmate la un centru de plasament din Pașcani, județul Iași. O copilă a fost snopită în bătaie de o adolescentă, sub privirile celorlalți minori din cameră, care nu au făcut decât să înregistreze întreaga scenă. Victima, lovită crunt cu picioarele și pumnii, nu a putut decât să-și protejeze capul, într-o încercare disperată de a scăpa teafără. Ploaia de lovituri ar fi putut în orice moment să-i provoace răni grave. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional.

De Redactia Observator la 05.10.2021, 20:28
Vezi și

Din informațiile obținute de reporterii Observator, episodul violent a avut loc în urmă cu două săptămâni. Cele două s-ar fi certat anterior din cauza unui băiat. A fost deschisă o anchetă la nivelul centrului de plasament, precum și la nivelul IPJ Iași, directorul unității fiind cel care a sesizat poliția, după ce a aflat de bătaie de la angajați. Până la finalizarea investigațiilor agresoarele, care ar avea tulburări de comportament, nu vor mai avea dreptul la învoiri.

"Siguranța și protecția copiilor din centrele din Pașcani, s-a dus România noastră pe râpă, unde stau doamnele educatoare, diriginta casei de copii, poliția, fetiță bătută este o cunoștință de a mea, nu am nici o putere să o ajut, nu e rudă cu mine, o cheamă ******* ***** , distribuiți va rog și ajutați copiii nimănui, ajutați România să fie o țară mai bună și mai frumoasă, nu fiți nepăsători, vă cer scuze pentru scris că sunt șocată", a scris femeia care a publicat imaginile înfiorătoare pe un grup de Facebook dedicat orașului Pașcani.

Pentru siguranța și integritatea psihică a copilei agresate nu vom publica numele ei.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Fată snopită în bătaie și umilită de către o adolescentă, la un centru de plasament din Pașcani: "Nu mai țipa când plângi!"