Antena Meniu Search
x

Video Fenomene meteo extreme de Paşte, în România. A plouat cu gheaţă în mai multe judeţe

Sfintele Sărbători Pascale au venit, anul acesta, cu o vreme capricioasă în mai multe judeţe din ţară, înregistrându-se diferite fenomene meteo extrem în special în jumătatea de vest a ţării.

de Redactia Observator

la 25.04.2022, 13:21

Curtea unui localnic din Arad arăta ca după o ninsoare, din cauza precipitaţiilor înregistrate
Curtea unui localnic din Arad arăta ca după o ninsoare, din cauza precipitaţiilor înregistrate
  • Specialiştii au emis cod galben de vreme rea pentru jumătatea de nord a ţării.

A plouat torenţial în judeţe precum Gorj, Mehedinţi sau Arad, iar precipitaţiile au fost însoţite de tunete, fulgere şi chiar căderi semnificative de gheaţă, respectiv grindină. Din fericire nu s-au înregistrat victime, însă pagubele sunt însemnate, mai ales în ceea ce priveşte distrugerea de terenuri agricole.

Un telespectator fidel ne-a transmis, via Fii Observator, imagini care arată căderile masive de gheaţă înregistrate în comuna Almaş, judeţul Arad. Curtea telespectatorului s-a umplut de gheaţă, arătând, practic, ca după o ninsoare. În plus, precipitaţiile păreau să nu contenească. 

Avertizări de vreme rea în a doua zi de Paşte

Specialiştii atrag atenţia că vremea continuă să se menţină capricioasă în această săptămână. De altfel, cei de la Administraţia Naţională de Meteorologie au emis avertizări de vreme rea. Vorbim despre un cod galben de ploi torenţiale emis în special pentru jumătatea de nord a ţării şi care este valabil pentru aproape toată ziua de luni, 25 aprilie.

Pe acelaşi subiect

În plus, cei de la Administraţia Naţională de Meteorologie emit în mod constant şi avertizări nowcasting de vreme rea, astfel că cel mai bine ar fi să verificaţi cu atenţie site-ul Meteo România înainte de a pleca la drum, în cazul în care aveţi de făcut deplasări în această perioadă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Fenomene meteo extreme de Paşte, în România. A plouat cu gheaţă în mai multe judeţe