Antena Meniu Search
x

Video Fosta fabrică de mase plastice Munplast, pusă la pământ bucată cu bucată. Un investitor străin vrea să ridice un bloc cu 10 etaje

Se demolează şi ce a mai rămas din fosta fabrica Munplast, uzina de mase plastice din Drumul Taberei. În urmă cu aproape 10 ani, doar un corp de clădire a fost demolat. În locul lui s-a construit un nou supermarket.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 18.07.2022, 19:55

Vezi și

Clădirea principală a fostei fabrici de mase plastice Munplast e demolată. Fabrica a fost pusă la pământ de investitorii străini bucată cu bucată de-a lungul anilor. Acum se demolează cel mai mare corp al fabricii pentru care a obţinut şi aprobarea de demolare. Cei care locuiesc în sectorul 6 al Capitalei, în zona acestei fabrici, sunt sfătuiţi să ţină geamurile închise în următoarea perioadă pentru că va fi foarte mult praf.

În locul acestei fabrici se va construi un bloc de 10 etaje pentru care investitorul nu a primit încă aprobare de construire. Astăzi, 18 iulie, la Comisia de Urbanism a Sectorului 6, documentaţia a fost respinsă în totalitate pe motiv că nu este completă. Investitorul trebuie să aibă inclusiv acordul vecinilor, al oamenilor care locuiesc în zonă, un document pe care nu îl deţine încă. În 2014, un alt investitor străin a preluat o hală a fostei fabrici şi a construit în locul ei un supermarket.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Fosta fabrică de mase plastice Munplast, pusă la pământ bucată cu bucată. Un investitor străin vrea să ridice un bloc cu 10 etaje