Antena Meniu Search
x

Video Furtunile au făcut ravagii într-un sat din Maramureş. Acoperișurile caselor au fost ciuruite de grindină

A fost cod roşu de vreme severă în patru judeţe, noaptea trecută. Furtunile au făcut ravagii în satul Handalul Ilbei, din Maramureş, iar în mai multe localităţi grindina a distrus maşini şi acoperişurile caselor.

de Mihaela Uretu

la 02.08.2021, 18:00

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Mai multe localităţi din Maramureş au fost sub atenţionare cod roşu începând de seara trecută şi până după miezul nopţii. Au fost vijelii puternice, rafale de vânt de peste 100 de kilometri la oră şi căderi de grindină. Cantitatea de apă căzută a depăşit peste 35 de litri pe metru pătrat.

Căldura excesivă a adus furtuni violente, în mai multe zone din ţară. Grindină cât oul de găină a spart acoperişurile mai multor case. 

Sebastian via Fii Observator: Ieri, Handalul Ilbei, Maramureş. Ploaia a durat cam 15 minute. Le-a spart maşinile  celor care nu au apucat să bage maşinile în garaj. 

În continuare, va fi o noapte furtunoasă în mai multe zone din ţară. Între timp, Administrația Națională de Meteorologie a emis luni două avertizări nowcasting Cod roșu de ploi torențiale și vijelii puternice, care vizează localități din patru județe. Mai exact, din Galaţi, Vrancea, Iaşi şi Botoşani. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Furtunile au făcut ravagii într-un sat din Maramureş. Acoperișurile caselor au fost ciuruite de grindină