Antena Meniu Search
x

Video Gândaci fotografiaţi de un pacient pe holurile Spitalului Tractorul din Braşov: Am fost şocat cum erau gândacii în sala de aşteptare

Gândacii mişună peste tot, în Spitalul Tractorul din Braşov. Imaginile au fost surprinse de un tânăr şi au fost trimise pe Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 06.08.2021, 14:30

Vezi și
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Imaginile au fost surprinse în sala de aşteptare a secţiei ORL, a Spitalului Tractorul din Braşov. Tânărul aştepta să intre la consultaţie în momentul în care a văzut mai mulţi gândaci pe jos. La un moment dat, acesta cere explicaţii uneia dintre assitenta, iar replica acesta lasa de dorit. Femeia îl invită pe bărbat să facă reclamaţie pentru gandacii găsiţi. 

Ce sunt ăştia, doamnă? Aveţi idee? Aşa ne primiţi la spital, la urgenţe? Faceţi reclamaţie! 

În urma vizitei, bărbatul a distribuit imaginille pe reţelele de socializare, însoţite de următorul mesaj: "Aveţi grijă când ajungeţi acasă, să vă dezinfectaţi hainele dacă veniţi de la urgenţe. Spitalul de Urgenţe de la Tractorul este plin de gândaci pe holuri, în saloane, este ceva de nedescris."

Sorin via Fii Observator: Am fost la urgențe la spitalul Tractorul, la secția ORL având o problemă la o ureche. Am fost șocat cum erau gândacii în sala de așteptare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Gândaci fotografiaţi de un pacient pe holurile Spitalului Tractorul din Braşov: Am fost şocat cum erau gândacii în sala de aşteptare