Antena Meniu Search
x

Video Imagine bizară surprinsă pe DN72: un şofer a înghesuit o vacă şi un berbec în portbagajul maşinii

Care este cel mai trăsnit lucru pe care l-aţi văzut vreodată în trafic, într-un autoturism?! Ei, dacă cineva credea că le-a văzut pe toate, haideţi să vă arăt ce mai transportă românii cu maşina.

de Redactia Observator

la 25.08.2021, 08:47

Vezi și

Pe DN72, şoferii care au trecut pe lângă această maşină s-au frecat la ochi. În portbagajul ei sunt, deşi nu vă vine să credeţi, o vacă şi un berbec. Pare chiar că vaca este copilotul şoferului, pentru că se şi uită la drum, în mers, de la nivelul roţii. Nimeni nu-şi poate imagina cum a băgat individul animalele în portbagaj.

În plus, conducătorul auto nu s-a gândit nicio clipă că animalele ar putea cădea . Imaginile le-am primit pe Fii Observator, unde vă invităm şi pe dumneavoastră să ne trimiteţi poze sau imagini video care pot deveni o ştire.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Imagine bizară surprinsă pe DN72: un şofer a înghesuit o vacă şi un berbec în portbagajul maşinii