Antena Meniu Search
x

Video Imagini de la tragicul accident de pe A1. Un bărbat de 45 de ani a murit, iar un altul, a fost rănit, după ce un camion a intrat în mai multe maşini

Viaţa unui bărbat de 45 de ani a fost curmată în câteva secunde, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un camion.

de Mihaela Uretu

la 26.05.2021, 13:33

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Accidentul a avut loc la kilometrul 40, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, în apropierea localităţii Căscioarele. Tirul scăpat de sub control a lovit violent maşina în care era bărbatul de 45 de ani, dar şi alte două autovehicule staţionate pe banda de urgenţă.

În urma impactului puternic, maşinile au fost făcute zob, iar un alt şofer de 46 de ani a fost grav rănit. Traficul rutier a fost restricţionat zeci de minute, circulându-se numai pe banda a doua.  

Martor via Fii Observator: Cele două autoturisme erau staţionate pe banda de urgenţă şi tot pe aceeaşi bandă a circulat şi un tir care nu a mai putut frâna. 

Bărbatul care a murit era salvamontist în Argeş. Salvamontiştii din Argeş au postat un mesaj la scurt timp după ce colegul lor a murit. 

Pe acelaşi subiect

- material realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin și furnizate de martori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Imagini de la tragicul accident de pe A1. Un bărbat de 45 de ani a murit, iar un altul, a fost rănit, după ce un camion a intrat în mai multe maşini