Antena Meniu Search
x

Video "Îmi vine să vă dau cu capul de pereţi, să vă zboare creierii!". Cum erau abuzaţi copiii la o grădiniţă privată din Ilfov pentru care părinţii plăteau 1.200 de lei pe lună

Înregistrări şocante la o grădiniţă privată din Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, care funcţiona sub forma unui centru educaţional. O educatoare ameninţă copiii, îi loveşte şi îi jigneşte. Vorbim despre aproape patru ore de înregistrări şi abuzuri greu de închipuit, din partea unei femei angajată să aibă grijă de copii. Îngrijire pentru care părinţii plăteau bani - peste 1.200 de lei, în fiecare lună. Iată doar o parte dintre aceste înregistrări. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 16.02.2024, 19:02

Vezi și

"Ăla mă umple pe mine de draci! Să vezi bătaie ce îi dau astăzi!", "Vino-ncoace la mine! Să vezi ce bătaia dracu' îţi iei!", "Mişcă-te pe scaun că aşa îmi vine să vă dau câte una, să vă dau cu capul de pereţi, să vă zboare creierii!" sau "Bă, cine te-a tuns, mă, mă-ta! Cine te-a tuns? Eşti urât cu spume!", sunt doar câteva dintre abuzurile verbale la care au fost supuşi copiii.

Educatoarea în vârstă de 24 de ani urmează să ajungă la audieri

După ce înregistrările au început să circule în mediul on-line, centrul educaţional, în realitate un SRL, o firmă care oferă aşa zise programe educaţionale, nu s-a închis. Doar pagina de Facebook a fost ştearsă. Poliţiştii au deschis însă un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului iar anchetatorii au venit astăzi la grădiniţă şi au anunţat în urmă cu puţin timp că activitatea va fi suspendată.

Educatoarea care trebuia să aibă grijă de copii a fost dată afară imediat ce părinţii au aflat de nereguli. Femeia a fost filmată cu camera ascunsă 4 ore, timp în care ţipa şi îi agresa pe copii. Cu toate acestea, părinţii spun că au în continuare în această grădiniţă privată şi îşi vor aduce în continuare copiii aici, imediat ce acest lucru va fi posibil. Procurorii au sistat activitatea în acest centru care nu avea autorizaţie de la Ministerul Educaţiei. Administratorul a fost amendat, iar educatoarea în vârstă de 24 de ani urmează să ajungă la audieri.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Fii Observator » "Îmi vine să vă dau cu capul de pereţi, să vă zboare creierii!". Cum erau abuzaţi copiii la o grădiniţă privată din Ilfov pentru care părinţii plăteau 1.200 de lei pe lună