Antena Meniu Search
x

Video Incendiu de proporţii la un depozit de deşeuri, în Tulcea. Pompierii au avut o misiune extrem de dificilă

Incendiu de proporţii la un depozit de deşeuri, în apropierea unei staţii de sortare din oraşul Măcin. Misiunea pompierilor a fost una dificilă întrucât incendiul se manifesta cu flacără deschisă pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi. Pentru stingerea flăcărilor a fost nevoie de o cantitate foarte mare de apă, iar alimentarea s-a făcut din mai multe surse.

de Redactia Observator

la 08.10.2021, 08:57

Vezi și

Întregul incident s-a petrecut la 2 kilometri de oraş, aşa că fumul degajat nu a reprezentat un pericol pentru locuitori. La momentul izbucnirii incendiului, în interiorul depozitului se afla doar paznicul care a şi anunţat pompierii. ”Incendiu deşeuri reciclabile în curtea unui operator economic de pe raza oraşului Măcin. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în dezvoltare, în apropierea halei de sortare, pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp”, a transmis, joi seară, ISU Tulcea.  

Au intervenit pentru lichidare pompierii militari ai ISU ”Delta” Tulcea cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, împreună cu membri ai SVSU Isaccea cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. De asemenea s-a acţionat cu două utilaje ale operatorului economic. ”Pentru limitarea şi lichidarea incendiului este nevoie de cantităţi foarte mari de apă, alimentarea făcându-se din mai multe surse”, au mai transmis pompierii.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Incendiu de proporţii la un depozit de deşeuri, în Tulcea. Pompierii au avut o misiune extrem de dificilă