Antena Meniu Search
x

Video Incendiu de proporţii la un depozit din Bragadiru. Pompierii au intervenit cu nouă autospeciale

Un incendiu de proporţii a izbucnit, marţi seara, la un depozit din Bragadiru. Pompierii au fost obligaţi să intervină cu nouă autospeciale pentru a menţine flăcările sub control.

de Redactia Observator

la 22.02.2022, 20:00

Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov s-au chinuit să stingă incendiul de la Bragadiru
Incendiul de la Bragadiru nu s-a soldat cu victime - Captura Video
  • Incendiul din Bragadiru nu s-a soldat cu victime.

Primele informaţii de la faţa locului arată că incendiul a izbucnit la o hală de depozitare utilizată drept spălătorie de haine. Din fericire, incendiul nu s-a propagat la hală şi nu au existat victime.

Totuşi, pentru a evita orice situaţie neplăcută, autorităţile prezente la faţa locului au decis să organizeze echipe de căutare-salvare, astfel încât să se asigure că nicio persoană nu a avut de suferit în urma izbucnirii incendiului respectiv. 

Incendiul din Bragadiru, soldat cu degajări mari de fum

Incendiul izbucnit la depozitul din Bragadiru a afectat o suprafaţă de circa 50 de metri pătraţi şi s-a soldat cu degajări mari de fum. La faţa locului au intervenit nouă autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări şi două echipaje de descarcerare de la SMURD.

Pe acelaşi subiect

Un martor de la faţa locului ne-a transmis, via Fii Observator, imagini elocvente care arată modul în care s-au mobilizat autorităţile pentru stingerea incendiului. Nu a fost, însă, singurul incendiu la care pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit în cursul zilei de marţi. Cu câteva ore înainte, ei au avut de stins un incendiu violent izbucnit la o hală din localitatea Jilava. Acolo a fost afectată o suprafaţă de circa 2.500 de metri pătraţi. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Incendiu de proporţii la un depozit din Bragadiru. Pompierii au intervenit cu nouă autospeciale