Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la acoperişul unei case din centrul Bucureştiului. Imaginile au fost surprinse de martori

Un incendiu de proporţii a avut loc, astăzi, în Bucureşti. Din fericire, nu au existat victime.

de Mihaela Uretu

la 29.06.2021, 14:55

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Evenimentul s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 10.20, într-o vilă din sectorul 1 al Capitalei. Potrivit martorilor, focul s-a extins şi la casa vecină. La fata locului au fost trimise noua autospeciale de pompieri, o autoscară, a autospecială pentru descarcerare şi una SMURD. 

Martor via Fii Observator: Incendiul de proporţii a avut loc pe strada Islaz din Capitală. Cauza, posibil scurt circuit la instalaţia electrică a clădirii de birouri. Focul s-a extins şi la acoperişul casei imediat alăturate. S-a observat o flacără mică la geamul unuia dintre birouri. S-a încercat stingerea cu stingătoare dar din păcate a fost nevoie de intervenţia echipajelor de pompieri. Flăcările s-au extins rapid. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Incendiu la acoperişul unei case din centrul Bucureştiului. Imaginile au fost surprinse de martori