Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic de vegetaţie în apropierea Băilor Someşeni. Pompierii s-au luptat zeci de minute cu flăcările

Incendii puternice de vegetaţie, aseară, în mai multe zone din ţară. Unul dintre ele s-a produs la un stufăriş din apropierea Băilor Someşeni, chiar dacă acestea nu mai funcționau de mai bine de 40 de ani. 

de Redactia Observator

la 06.02.2024, 08:27

Vezi și

În imaginile primite pe FiiObservator se vede cum flăcările extrem violente cuprind rapid totul. Oamenii care locuiesc în zonă au dat alarma, iar în scurt timp, echipajele de salvare au intervenit. Din clipă în clipă, exista posibilitatea ca flăcările să se extindă şi la mai multe camioane parcate în parcul logistic Transilvania. 

După zeci de minute de luptă cu vâlvătaia, pompierii au reuşit să lichideze incendiu. Şi salvatorii din Vâlcea au avut parte de o seară de foc. Aceştia au fost solicitaţi să stingă nu mai puţin de 15 incendii de vegetaţie uscată, în doar patru ore. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Fii Observator » Incendiu puternic de vegetaţie în apropierea Băilor Someşeni. Pompierii s-au luptat zeci de minute cu flăcările