Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice din Alba Iulia. Avertizare RO-ALERT: arde o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi

Un incendiu puternic are loc, marți, la un depozit de materiale plastice, respectiv pet-uri, din Alba Iulia. Din cauza degajării mari de fum, a fost transmis un mesaj Ro-Alert, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 17.08.2021, 15:17

Vezi și

Incendiul de la depozitul materiale plastice (pet-uri), din Alba Iulia, se manifestă cu degajări mari de fum. De la nivelul ISU Alba acționează, la ora transmiterii știrii, cinci mașini de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD.

De asemenea, au fost trimise în sprijin echipaje de stingere de la ISU Sibiu și de la ISU Hunedoara. „Având în vedere degajarea mare de fum, a fost transmis mesaj Ro-alert pentru adoptarea măsurilor de autoprotecție”, transmit pompierii. Incendiul se anifesta cu flacăra vizibilă și degajare mare de fum pe o suprafață de circa 2.000 de metri pătrați.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Fii Observator » Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice din Alba Iulia. Avertizare RO-ALERT: arde o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi