Antena Meniu Search
x

Video Mai mulţi şoferi au fost surprinşi conducând pe banda de urgenţă a autostrăzii A1: Încă se practică mersul pe banda de urgenţă în România

Mai mulţi şoferi au fost surprinşi în această după-amiază în timp ce depăşeau o coloană de maşini, chiar pe banda de ugenţă a autostrăzii A1.

de Mihaela Uretu

la 23.07.2021, 18:30

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Incidentul s-a petrecut pe A1, în apropiere de localitatea argeşeană Budureasa. Din imaginile trimise pe Fii Observator, se vede cum mai multe maşini depăşesc prin partea dreapta, chiar pe banda de urgenţă, spre disperarea şoferilor care circulau regulamentar. Cel mai probabil, şoferii care au hotărât să depăşească pe banda de urgenţă au vrut să evite blocajul care se formase în acel moment pe autostradă. 

Martor via Fii Observator: Încă se practică mersul pe banda de urgenţă în România. A1 Budeasa. Acum suntem în trafic. Nu ştim din ce cauză este aşa de aglomerat, dar am văzut un echipaj de poliţie la începutul aglomeraţiei.

Incidentul vine după ce la începutul săptămânii mai mulţi şoferi au fost surprinşi conducând pe contrasens pe autostrada Soarelui. Fără să se gândească la tragediile pe care ar fi putut să le provoace, zeci de şoferi şi-au întors maşinile pe contrasens şi au mers aşa aproape un kilometru. Totul după ce au crezut că şoseaua e blocată. Pur şi simplu n-au vrut să aştepte în coloană, aşa că au ignorat orice regulă de circulaţie. Doar un miracol a făcut să nu se lovească unii de alţii. Imaginile au ajuns şi la poliţie iar mai mulţi şoferi au rămas fără permis.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Mai mulţi şoferi au fost surprinşi conducând pe banda de urgenţă a autostrăzii A1: Încă se practică mersul pe banda de urgenţă în România