Antena Meniu Search
x

Update Mocăniţa plină cu turişti de la Vișeul de Sus a deraiat. Reacția societății care administrează trenul turistic

Sperietură zdravănă pentru mai mulți turiști din Maramureș care au ieșit la plimbare cu Mocănița de la Vișeul de Sus. Imaginile trimise pe Fii Observator arată că cel puțin un vagon a ieșit de pe șine, după ce ar fi deraiat.

De Ana Maria Ghiarasim la 12.08.2021, 19:05
Vezi și

Imaginile trimise de un cititor pe Fii Observator surprind momentul în care mecanicii încearcă să pună trenul înapoi în funcțiune, spre uluirea turiștilor rămași lângă șine. Potrivit sursei citate, nu ar fi existat persoane rănite. La aproximativ o oră după incident, vagonul deraiat a fost scos de pe linie și trenul și-a reluat cursul.

Ulterior, reprezentanții societății care se ocupă de mocănița din Maramureș au transmis că ”un turist a coborât dintr-un tren care a circulat anterior și a vrut să filmeze cum vine mocănița către statie, moment în care s-a apropiat de tren și s-a dezechilibrat. Atunci conducătorul de la tren a pus frană bruscă, ca să evite să îl lovească. Trenul era pe terasament în pantă și a deraiat de la frana bruscă. Nu a fost pusă în pericol viața turiștilor”.

Nu este pentru prima dată când Mocănița din Maramureș se confruntă cu astfel de evenimente. În 2019, 12 oameni au fost răniți după ce trenul a sărit de pe șine într-o curbă. Momentul accidentului a fost filmat de un călător.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Fii Observator » Mocăniţa plină cu turişti de la Vișeul de Sus a deraiat. Reacția societății care administrează trenul turistic

Breaking News

Măriri de salarii pentru bugetari de la 1 ianuarie. Ce creșteri le pregătesc guvernanții

Măriri de salarii pentru bugetari de la 1 ianuarie. Ce creșteri le pregătesc guvernanții