Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un bărbat loveşte cu un vehicul de epocă două maşini parcate pe o stradă din Râmnicu Vâlcea

Incident în traficul din Râmnicu Vâlcea, după ce un bărbat care conducea un autovehicul istoric a lovit două maşini parcate regulamentar pe marginea străzii.

de Redactia Observator

la 13.04.2022, 21:57

Vezi și

În imaginile primite pe Fii Observator, se observă cum bărbatul, atent la telefon, conduce autovehiculul pe străzile din municipiu, când la un moment dat loveşte una dintre maşinile parcate regulamentar. La rândul său autoturismul loveşte vehiculul aflat în faţă. Pentru a-l atenţiona, un şofer din spate îl claxonează pe proprietarul vehiculului. Când observă ce a făcut, acesta încetineşte.

Bărbatul care conducea are voie să circule cu vehiculul, pentru că acesta este înregistrat, iar el deţine şi permis. Evenimentul a fost inregistrat de poliţişti drept tamponare, bărbatul fiind sancţionat doar pentru avarie. În urma evenimentului nu au rezultat victime omenești.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Fii Observator » Momentul în care un bărbat loveşte cu un vehicul de epocă două maşini parcate pe o stradă din Râmnicu Vâlcea