Antena Meniu Search
x

O maşină parcată, avariată de un indicator electronic montat recent. Piciorul de metal, prins în asfalt cu dibluri de tablouri

Incident grav care se putea transforma în tragedie în centrul istoric din Dej. O maşină parcată a fost avariată de un indicator electronic montat recent de muncitorii care fac lucrări de reabilitare în zonă.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 08.05.2022, 18:29

Se pare că pentru piciorul de metal şi panoul de zeci de kilograme au fost folosite dibluri mici, ca cele folosite pentru prins tablourile pe pereţi.

Lucrări de reabilitare de 7 milioane de euro

Aceeaşi muncitori au montat şi stâlpii care susţin semafoarele, unde chiar poate avea loc o tragedie dacă se desprind. Proprietara maşinii a depus plângere la poliţie.

În Piaţa Bobâlna din Dej au loc lucrări de reabilitare a Centrului Istoric, iar mare parte din zona centrală va deveni pietonală. Vor fi amenajate şi staţii de autobuz pentru vehicule electrice, dar şi staţii de închiriere pentru biciclete. Valoarea lucrărilor se ridică la 7 milioane de euro, iar banii provin de la Uniunea Europeană.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Fii Observator » O maşină parcată, avariată de un indicator electronic montat recent. Piciorul de metal, prins în asfalt cu dibluri de tablouri