Antena Meniu Search
x

Video O şoferiţă reclamă că a fost pusă la pământ şi "atacată" cu spray lacrimogen de poliţişti, în faţa unui copil de 2 ani. Scandal în Ostroveni, Dolj

Scandal de proporţii într-o localitate din Dolj, unde o şoferiţă oprită în trafic de un echipaj de poliţie a fost pusă la pământ chiar sub ochii unui copil de 2 ani. Fetiţa era în maşină alături de mama ei.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 25.04.2024, 13:40

Vezi și

Scandalul a început după ce şoferiţa a fost oprită pentru un control de rutină. La un moment dat, lucrurile au degenerat, iar poliţiştii au folosit spray lacrimogen şi au încătuşat-o pe femeia recalcitrantă. În maşina oprită se mai aflau două persoane, o prietenă a şoferiţei şi fiica acesteia în vârstă de doar 2 ani. În cele din urmă şoferiţa a fost dusă la secţie.

Şoferiţă pusă la pământ în Dolj

Incidentul a fost filmat şi ne-a fost trimis pe Fii Observator: "Refuzul de legitimare, mergeţi la Poliţie încătuşată, da? Dumneavoastră daţi să plecaţi aşa de faţă cu noi? Aţi dat cu spray, doamnă, avem copil mic? Uitaţi-vă cum avem ochii! Nu e posibil aşa ceva!"

"Un bărbat reclamă comportamentul abuziv al poliţiştilor, care au oprit maşina pentru control. Omul spune că femeia care era la volan, o şoferiţă în vârstă de 38 de ani, a avut nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale după ce i-a fost pulverizat spray lacrimogen în faţă. De asemenea, bărbatul susţine că fiica sa în vârstă de 2 ani a avut, de asemenea, nevoie de îngrijiri medicale, la fel şi soţia sa, care era pasager în acest vehicul", transmite Iulia Pop, reporter Observator.

"Incidentul a avut loc în data de 8 aprilie, în Ostroveni, judeţul Dolj, iar victimele au făcut deja plângere la Poliţie şi urmează să depună şi la IPL Dolj. Reclamă folosirea abuzivă a sprayului lacrimogen, imobilizarea nejustificată a celor care erau în amşină, faptul că body cam-urile erau oprite şi, mai mult decât atât, acest incident ar fi afectat destul de grav copilul care se afla în maşină. A fost deschisă o anchetă internă şi la nivelul Inspectoratului de Poliţie", a precizat Iulia Pop, reporter Observator.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Fii Observator » O şoferiţă reclamă că a fost pusă la pământ şi "atacată" cu spray lacrimogen de poliţişti, în faţa unui copil de 2 ani. Scandal în Ostroveni, Dolj