Antena Meniu Search
x

Foto Pistele special amenajate pentru biciclişti, motiv de nemulţumire pentru locuitorii din Năvodari

Pistele special amenajate pentru biciclişti care au apărut în oraşul de la Malul Mării au devenit motiv de nemulţumire pentru locuitori. Oamenii spun că au fost făcute de mântuială.

de Mihaela Uretu

la 27.08.2021, 15:51

Pista pentru biciclişti a fost amenajată pe locurile de parcare, în Năvodari
Pistă pentru biciclişti, amenajată pe locurile de parcare, în Năvodari - Fii Observator
  • Imagini şi informaţii primite pe Fii Observator

Cetăţenii din Năvodari sunt total nemulţumiţi de pistele special amenajate pentru biciclişti care au apărut în oraşul lor. Oamenii spun că nu s-a ţinut cont de nici o regulă în momentul în care autorităţile au luat decizia să amenajeze spaţiile. Mărturie stă şi imaginia trimisă pe Fii Observator. Chiar pe locurile de parcare, fix într-o staţie de autobuz, a apărut şi pistă pentru biciclişti. 

Martor via Fii Observator: Haideţi la Năvodari să vedeţi pista de bicicletă, pista care este trasată de jur-împrejurul oraşului peste orice alt obstacol, marcaj sau locuri de parcare. Este imposibil aşa bătaie de joc şi spălare de bani.

În timp ce traficul din marile orașe a devenit din ce în ce mai aglomerat, autoritățile din unele metropole ale lumii au luat măsuri pentru a încuraja metodele alternative de transport și a facilita mersul cu bicicleta ori cu trotineta. România mai are de învățat la acest capitol, dar au început să apară și la noi pistele pentru bicicliști și beneficiile oferite celor ce renunță la mașină. Potrivit ciclicmurrban.ro,  în Copenhaga, Amsterdam, Portland, Boulder, Montreal, Tokyo, Barcelona, Strasbourg, Rio de Janeiro şi Budapesta au cei mai mulţi kilometri de piste pentru biciclişti. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Pistele special amenajate pentru biciclişti, motiv de nemulţumire pentru locuitorii din Năvodari